Úhlová bruska FERM AGM1088
Kód: AGM1088Související produkty
Detailní popis produktu
Úhlová bruska FERM AGM1088
- Tenká ergonomie pro optimální pracovní komfort a bezpečnost
- Měkčená zadní rukojeť
- Dodáváno bez kotouče
- 3 pozice rukojeti
- 3 gumový kabel
- Soft start
Rozsah dodávky úhlové brusky FERM AGM1088
- přídavná rukojeť
- klíč
- kryt kotouče
Oblast použití úhlové brusky FERM AGM1088
Tato úhlová bruska může být použita pro všechny druhy broušení, jako je řezání betonu, cihel, dlaždic a kovu. Úhlová bruska je také vhodná pro odstraňování otřepů z kovu, odstraňování rzi a starých nátěrů z kovu.
FAQ
- Jaká je maximální hloubka řezu materiálem úhlové brusky FERM AGM1088 ?
- Maximální hloubka řezu kterou lze dosáhnout u dané úhlové brusky odpovídá cca 75 mm.
- Jakou činnost lze vykonávat s úhlovou bruskou FERM AGM1088 ?
- Úhlová bruska FERM AGM1088 je určena pro dělení, broušení a kartáčování kovových a kamenných materiálů bez použití vody.
- Jaké příslušenství je vhodné k této úhlové brusce ?
- K opracovávání kovu jsou vhodné řezné kotouče o průměru 230 mm. Pro práci s betonem a jinými stavebními materiály je poté vhodné zvolit diamantové řezné taktéž o průměru 230 mm. Pro brusné operace jako broušení laku či rzi lze využít hrnkové a miskové kartáče do maximálního průměru 100 mm.
- Lze u vás objednat náhradní díly na danou úhlovou brusku ?
- Ano lze, kontaktujte nás na emailu: servis@tomek-naradí.cz. Následně Vám zašleme technický rozkres stroje s výpisem náhradních dílů.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Úhlové brusky O 230 mm |
---|---|
Značka: | Ferm Power |
? Příkon: | 2 500 W |
? Filtrovací příkon: | 2 500 - 2 999 W |
Průměr kotouče: | 230 mm |
? Dle materiálu: | Kov, Stavební materiály |
? Regulace otáček: | Bez regulace |
? Dle činnosti: | Broušení, Kartáčování, Řezání |
Typ brusky: | Úhlové |
Hmotnost: | 5 kg |
Možnost externího odsávání: | Ne |
V kufru: | Ne |
Volnoběžné otáčky: | 6 500 ot/min |
Závit hřídele: | M14 |
Záruka (základní): | 2 roky |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.